Imago

Zou jij wel eens willen weten hoe een ander jou ziet?

Imago (reputatie)

Het begrip imago duidt in marketing, psychologie en communicatie op de beeldvorming die een persoon of organisatie oproept.

Identiteit is wie je bent, imago is hoe de ander jou ziet. Een persoon of organisatie is in balans en herkenbaar als voor anderen zichtbaar is wie de persoon is of waar de organisatie voor staat.

Wil jij duidelijk zichtbaar maken wie je bent of wil je een duidelijk visitekaartje zijn voor je product of je bedrijf, kom dan eens langs voor een imago-advies. Samen kijken we wat de kenmerken zijn van jouw persoonlijkheid of de kernwaarden van jouw product of bedrijf en vertalen we deze naar een kleding-, kleur- en stijladvies.

Zien hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander?

Zoek je een leuke, speelse manier om met meerdere mensen samen je imago te onderzoeken of je imagovragen te beantwoorden, denk dan eens aan het Imagospel. Met maximaal 8 personen speel je een superleuk, positief bordspel waarbij je elkaar feedback geeft en adviseert. Het spel wordt door mij begeleid en waar nodig of gewenst vul ik aan en geef ik tips en adviezen. Nuttig, leuk, zinvol, leerzaam, verrassend.