Tarieven

Ronduit Mooie Tarieven

Hieronder genoemde diensten en tarieven vallen onder het vaste aanbod van Ronduit Mooi. Wil jij iets anders of heb je een ronduit leuk idee? Het is altijd mogelijk om het aanbod aan te passen of op maat te maken. Dit geldt ook voor groepen en bedrijven. Meer weten? Neem contact op!

Kleuradvies

Een kleuradvies bestaat uit een inleidend gesprek, de kleuranalyse en een persoonlijk kleuradvies, inclusief kleurenkaart.

1 ½ uur€105,00 p.p.
2 personen2 ½ uur€100,00 p.p.
3 personen3 uur€95,00 p.p.

Stijladvies

Een analyse van jouw natuurlijke vormen, pluspunten en minpunten, gecombineerd met je wensen en ideeën resulteren in een persoonlijk stijladvies. Wat wil je uitstralen en hoe bereik je dat? Hoe leg je accenten in je garderobe en kleding die jouw pluspunten naar voren halen? Kortom; een persoonlijk en op maat gemaakt stijladvies, inclusief stijlrapport. Hierin worden alle tips en adviezen opgenomen en verduidelijkt aan de hand van foto’s en ander beeldmateriaal. Heb je genoeg aan alleen het stijladvies (dus excl. rapportage) dan geldt er een aangepast tarief.

2 uur€155,00 p.p.

Rondje Ronduit Mooi

Gecombineerd kleur- en stijladvies. Een paar uur helemaal voor jou waarin we samen kijken in welke kleuren jij het allermooist bent en welke stijl het beste bij jouw natuurlijke vormen en persoonlijkheid past. Een uitgebalanceerd persoonlijk advies waarmee je in de praktijk uitstekend uit de voeten kunt.

3 uur€225,00 p.p.

Stijlvol kleuradvies

Een persoonlijke kleuradvies uitgebreid met een kort stijladvies waarbij de nadruk ligt op het accentueren van je pluspunten. Boordevol tips over belijning, stofkeuze, vormen en modellen.

2 uur€140,00 p.p.

Kledingkastadvies

Ik kom bij jou thuis, neem je kledingkast met je door en geef aan welke mogelijkheden je garderobe biedt. We bespreken plus- en minpunten en eventuele aanvullingen. Handig na een kleur- of stijladvies of voor een Rondje winkelen.

Minimaal 2 uur €75,00 per uur

Rondje winkelen

Ik ga samen met jou winkelen. Samen zoeken en kiezen we kleding die bij jou past en die jouw pluspunten accentueert. Ik help, zoek, neus, selecteer en adviseer …… jij kiest!

Eerste 2 uur€150,00* (€75,00 per uur)
Daarna€50,00* per uur
*Alle tarieven zijn exclusief het budget voor de kleding.

Imago-advies

We inventariseren samen jouw kwaliteiten en eigenschappen. Bespreken daarna wat jij zichtbaar wilt maken voor anderen en vertalen dit naar kleding, stoffen, accessoires en kleuren.Een concreet en bruikbaar advies, compleet met een op maat gemaakt Imagorapport. Heb je genoeg aan het advies en zie je af van het Imagorapport dan geldt er een aangepast tarief.

Een eerste indruk-advies

Heb je hulp nodig om goed voor de dag te komen bij een eerste date, een sollicitatiegesprek of een presentatie? Kom dan langs met je beste kleding en ik help je met een succesvolle outfit.

Imago-advies1½ uur€135,00
Eerste indruk1 uur€75,00

Presentaties

Ik geef workshops, adviezen, trainingen en presentaties bij bedrijven over diverse onderwerpen die met kleur, stijl, imago en accessoires te maken hebben. Inhoud en onderwerp evenals de doelgroep in overleg.

In overleg€100,00 per uur exclusief BTW

Reiskosten

Per kilometer€0,40

BTW is inclusief voor particulieren en exclusief voor bedrijven.
Op alle diensten van Ronduit Mooi zijn de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.